A00-A09 intestinale infecties
|
A05 overige voedselvergiftigingen door bacteriën, niet elders geclassificeerd
Exclusie
infectie door
Escherichia coli
(
A04.0
-
A04.4
)
listeriose (
A32.-
)
toxisch gevolg van schadelijke stoffen in voedingsmiddelen (
T61
-
T62
)
voedselvergiftiging en infectie door
Clostridium difficile
(
A04.7
)
voedselvergiftiging en infectie door
Salmonella
(
A02.-
)
|
A05.0 voedselvergiftiging door stafylokokken
A05.1 botulisme
A05.2 voedselvergiftiging door Clostridium perfringens [Clostridium welchii]
A05.3 voedselvergiftiging door Vibrio parahaemolyticus
A05.4 voedselvergiftiging door Bacillus cereus
A05.8 overige gespecificeerde voedselvergiftigingen door bacteriën
A05.9 bacteriële voedselvergiftiging, niet-gespecificeerd